Nosaltres

Qui plega?

 

  • Quan les mans estan ocupades, el cor està en pau.
    Akira Yoshizawamestre d'origami

Plego

Es un projecte que es presenta al setembre del 2016, després d’un periode de recerca amb les possibilitats del paper, experimentant amb les diferents qualitats d’aquest material: consistència, forma, textura, color…

La idea neix de la necessitat de treballar amb les mans, de les ganes d’aplicar la creativitat a un terreny més tangible i personal, més enllà de bits i píxels.

Ens hem inspirat en la natura i hem assumit el repte de convertir les formes orgàniques que ens envolten en figures polièdriques.

El resultat final d’aquest treball és aquesta col·lecció de figures de paper. Amb tres models diferents pensats perquè els puguis plegar i muntar desde casa mentre passes una bona estona. T’hi atreveixes?

Nosaltres

Plego som tres persones de perfils diferents i complementaris.

En David és titulat en disseny de producte i té habilitats pel modelisme i el maquetisme. És la persona de l’equip que domina millor el procés de confecció i planificació de prototips.

En Joan, dissenyador gràfic i amb coneixements d’il·lustració creativa, té una llarga experiència en el camp del disseny gràfic. És el responsable de la creació de tots els materials gràfics i, juntament amb en David, de l’elaboració de noves figures.

La Roser és l’equilibri de l’equip, aporta experiència en la gestió de projectes i en comunicació. És llicenciada en Ciències Polítiques i Ciències de la Informació, i s’encarrega de la realització i seguiment de les campanyes i l’atenció al client.